Categories
Blurs

Heeft Google een abbonement op de Standaard?

Ik weet niet of het waar is maar ik kan bijna niets anders concluderen. Ik had gisteren op het nieuws een verslag gezien van het boek dat Sabine Hardenne, slachtoffer van Dutroux, binnenkort op de markt brengt. Dus ik wend mij tot Google voor meer info en krijg als eerste hit De Standaard. Prompt wordt mij gevraagd voor in te loggen aangezien dit artikel onder de abonnementsformule valt. Maar wacht even… Bij de samenvatting van deze hit op Google zag ik wel stukjes van het verhaal. Dus ik laad de cache in en krijg het hele artikel!
2 scenario’s liggen nu voor mij:

  • Google heeft een abonnement of wordt doorgelaten door De Standaard
  • De Standaard stelt zijn archieven enkel open voor abonnees

Kan iemand hier licht in de duisternis scheppen voor mij?