Categories
Politiek

George W wint

Niets nieuws, zelfs geen links. Iedereen weet dit. De Amerikanen hebben beslist en daar moet en zal iedereen zich bij neerleggen. Als dat is wat de Amerikanen willen, dan zal dat geschieden. De critici kunnen nog 4 jaar op Bush hameren.
Ik was heel nieuwsgierig naar de reactie van één van die critici, Michael Moore. Ik had nog niets gehoord en dus ging ik even naar zijn website. We krijgen, in plaats van zijn hele site, het bekende beeld van Bush, gemaakt door foto’s van “zijn slachtoffers”. Is dat alles Michael? Of ben je je reactie nog aan het voorbereiden? Ik ben benieuwd…
Gisterenavond werd op de radio de programmatie onderbroken voor het bericht dat Kerry zich had neergelegd bij de overwinning van Bush. Een rilling ging door mij heen. Maar ik werd de dag erna wakker en had mijn ontbijt, ging gewoon naar het werk, heb een dag als een andere. Life goes on, ik zou me niet zo druk mogen maken in zaken die in weze toch niets aan het leven veranderen. Of niet?