Categories
Blurs

Kind in Piñata

Zeer bizar verhaal. Bij een grens-controle vonden politie enkele piñata’s in de achterbank van een auto. Toen ze deze aan het uitladen waren, was er 1 opmerkelijk zwaarder. Jawel, een kind van 4 à 5 jaar werd gevonden binnen in zo een pop. Bij het verder bestuderen van de auto werd ook de moeder in de koffer teruggevonden en het broertje van het meisje zat onder de opklapbare achterbank, hij was 9 jaar. Allen waren nog in goede conditie, niemand werd vervolgd.
Weer eens een apart geval van binnensmokkelen van migranten. Ze zijn het daar ondertussen al gewoon in Amerika.

“We have found people inside the dashboard of a car, inside a gas tank, inside a seat,” Bond said. About two weeks ago, inspectors at the San Ysidro Port of Entry found people hidden inside washing machines loaded into a van. Smugglers had removed the motors from the machines and stuffed humans into the bottoms of the machines.