Categories
Blurs

Nieuwsgierig ?

Is hij al vertrokken? Zou hij zich nu al afvragen wat “De Illustere Bende van 5” op z’n blog aan ‘t bekokstoven is? Zou hij bij aankomst meteen op zoek gaan naar een internetcafĂ©, of heeft ie stiekem een laptop meegenomen in plaats van dat warm ondergoed? Zal hij het thuisfront opbellen met de vraag of zij eventjes internetgewijs willen checken of alles nog onder controle is op clopin.be?

Ik weet het niet. Net als u ben ook ik nieuwsgierig naar het antwoord op deze vragen. Maar ook naar de reacties die zullen volgen. Stel je voor dat Clopin’s “gastbloggers” meer drips ontvangen dan Clopin zelve. Het heeft wel iets, “gastblogger” zijn op iemands blog. Ik vind het een hele eer, en ik hoop dat het niet zal misstaan op mijn C.V.!

Amuseer je, Clopin! Maar denk eraan: wij betalen niet mee aan die excessieve factuur voor overdreven bandbreedte-misbruik ;-)