Categories
Politiek

Cindy Moore

Cindy Sheehan, Amerikaanse en moeder van een soldaat (Casey) die overleed in Irak, wordt de volgende Michael Moore en bestempelt haar president als de grootste terrorist op deze planeet. Zij roept nu op om (nog eens) met President George W te mogen praten, en dat trekt natuurlijk veel aanhangers en tegenhangers, zoals gewoonlijk. Ze is zelfs op Drudge (link slechts tijdelijk) geraakt! Om verdere druk op de president te zetten heeft ze besloten een kamp neer te zetten (Camp Casey), bij het vakantieverbljif van Bush in Crawford. Haar actie heeft zelfs acteur Viggo Mortensen (oa van Lord Of The Rings) en honderden andere aanhangers naar daar getrokken.
Bush wist te zeggen niet met haar te willen praten (en hoe).

Wikipedia over Cindy Sheehan
Thruthout Live blog vanuit Camp Casey