Categories
Events muziek

Pukkelpop

Ik zal dit vrij kort houden: Er zijn veel geschiktere mensen voor reviews van zulke evenementen te schrijven dan mezelf. Ik verwijs dan ook graag naar:

Voor mij persoonlijk was het zeer fijn dat kraist erbij was. De man beschikt over zulks een muzikale bagage dat hij mij echt wel naar de groepjes kan trekken die ook ik super zal vinden. Zo werden ontdekt en goed bevonden:

  • Hipoptimist
  • The Magic Numbers
  • The Go! Team (hoewel ik deze al eerder via hem had leren kennen)
  • Arcade Fire
  • Vitalic
  • SuperDiscount

Afgang van het jaar: The Prodigy. De ooit zo indrukwekkend lijkende groep leek nu een verlabberde groep oude venten die stillaan merken dat hun tijd voorbij is. Na een miserabel optreden jaren geleden op Axion Beach Rock, is dit Strike 2 voor mij, en Strike 3 zal nooit de kans krijgen voor te vallen, tenzij toeval het wil.