Categories
Blurs

McDonalds personeel geleid door een stem

Een opmerkelijk incident in een McDonalds restaurant in Mount Washington. Een supervisor was aan de lijn met wat zij dacht dat politie was. De stem aan de andere kant van de lijn zei dat het ging om een een diefstal die gepleegd was door een van de jonge medewerksters. U zal nu al willen weten dat er 70 gelijkaardige incidenten hebben plaatsgevonden over heel de USA. Onthou dit voor op het einde van deze post.

De supervisor riep het 18-jarige meisje bij haar en, op bevel van de stem, vroeg het meisje haar zakken te ledigen. Een ware fouillering via telefoon. Maar daar bleef het niet bij. Het meisje werd gevraagd te strippen omdat, zo zei de stem, hij zeker moest zijn dat ze niets verborg. Het meisje had enkel nog een vuile schort om zich te bedekken. Om een of andere reden, die waarschijnlijk leuk voer voor psychologen is, bleek het zelfs onvoorstelbaar ver te gaan. Zo werd de verloofde van de supervisor erbij gehaald en werd het meisje ertoe gebracht volledig naakt op een stoel te gaan staan, te dansen (om zogezegd mogelijke voorwerpen alsnog los te krijgen door de bewegingen !) en zelfs sexuele daden te verrichten bij de man. Het bleef maar duren tot uiteindelijk een oude werknemer erbij werd gebracht die de opdrachten die hij van de stem kreeg weigerde uit te voeren. Toen bleek pas bij iedereen het licht te gaan branden dat het hier om een hoax ging.

Uieindelijk werd dan toch de politie gebeld en na een vrij diepgaand onderzoek werd uiteindelijk toch een man gevat, waarna de incidenten zijn gestopt. Ook de verloofde van de supervisor werd aangehouden op verdenking. De supervisor zelf werd door McDonalds ontslagen. Het meisje zal voor de rest van haar leven met het gebeuren moeten leven.

70.

(via Infocult)