Categories
Blurs

Base Unlimited

Nu dacht ik toch even dat ik nog aan het slapen was. Hoorde ik daarnet Heidi bij het nieuws van 8u zeggen dat Base enkele klanten van hun Base Unlimited-tarief ging contacteren omdat ze teveel bellen? Heel andere interpretatie van het woord Unlimited moet ik zeggen. Ik moest het wel verkeerd gehoord hebben. Ik bleef dus nog even in de auto zitten toen ik bij de werkplek aanegkomen was, maar in de 8u30 versie van het nieuws was het niet meer te horen. Hoera voor collega’s die het ook hadden gehoord, en mij dus kunnen bevestigen dat ik vrij scherp van gehoor ben in de vroege uurtjes.

Op de site van Base omtrend het product vinden we volgende regel:

Onbeperkt bellen en sms’en naar BASE klanten is enkel voor normaal privé-gebruik.

Zo, duidelijkheid hoeft niet, maar ze zijn toch maar ingedekt nespa?