Categories
Cultuur Events

Droom de stad!

Vanuit een grote nieuwsgierigheid naar wat er leeft in Antwerpen, verenigen theatermakers, gezelschappen en organisaties zich in droom de stad.

We houden een volksraadpleging. Wat dromen de inwoners van de stad Antwerpen? Hoe zien ze de toekomst voor zichzelf en voor anderen?

Op donderdag 5 oktober 2006, drie dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, gaan de deuren van het oude Justitiepaleis aan de Britse Lei open. Dit wordt een reusachtig postkantoor waar we alle dromen verzamelen.
Vrijdag 6 oktober om 8 uur ‘s morgens begint een marathonhappening die achtenveertig uren duurt. Bekende en minder bekende gezichten lezen de duizenden dromen voor. Op zondagochtend 8 oktober om 8 uur stipt houdt het droompostkantoor op te bestaan.

Wees maar zeker dat ik er zal zijn!