Categories
Film

Trailer: The Fountain

Een nieuwe van Darren Aronofsky! Mocht deze naam u niets zeggen, dan zullen de cultfilms Pi en Requiem For A Dream dat hopelijk wel doen. Mocht dit niet het geval zijn, rep u naar uw lokale filmdealer en haal één van deze films, liefst beide. Hou u vast want het kan zijn dat u een deftig WTF gevoel zal ervaren.
Maar waarover het dus ging: The Fountain. Zijn nieuwe film die we ergens in het najaar mogen verwachten heeft een tagline die veel zegt: “What if you could live forever?” De trailer liegt er niet om en toont ons dromerige sfeerbeelden. Zoals we gewend zijn, is de officiële site van de prent niet “your regular cup of coffee”. Mocht je het nog niet gewend zijn, check de site van Requiem maar eens. Kortom, Aranofsky zoals we het gewend zijn, hoewel de visuele lading veel zachter (en daarom krachtiger imho) en uitgewerkter lijkt dan bij de psychose die Requiem bracht. Dat ligt me zeker wel (ik ben een enorme fan van die nieuwe Cola reclame die je in de cinema te zien krijgt). Ik kijk enorm uit naar The Fountain maar weer blijkt dat ik op film vlak (waarschijnlijk) niet in het juiste land woon: US krijgt hem in oktober en Nederland, en dus waarschijnlijk wij ook, moet wachten tot februari volgend jaar. Blah!

technorati tags:, , ,