Categories
Actueel

Landis betrapt!

Zojuist hebben mijn bronnen bevestigd dat Landis inderdaad betrapt is. Zwak zwak zwak!

technorati tags:, ,

24 replies on “Landis betrapt!”

Als de tegenexpertise het resultaat bevestigd, wordt zijn gele trui afgepakt en gaat naar de tweede, Oscar Pereiro. Dit zou dan de eerste keer zijn in het bestaan van de Tour dat de eindoverwinning wordt afgenomen omwille van doping.
Landiske Landiske Landiske toch…
(maar toch laat ik de optie open dat Landis de gevonden Testosteron op natuurlijke wijze heeft aangemaakt, ‘k bedoel, hij heeft vrij abnormale dingen gedaan tijdesn die rit…)

Als de tegenexpertise het resultaat bevestigd, wordt zijn gele trui afgepakt en gaat naar de tweede, Oscar Pereiro. Dit zou dan de eerste keer zijn in het bestaan van de Tour dat de eindoverwinning wordt afgenomen omwille van doping.
Landiske Landiske Landiske toch…
(maar toch laat ik de optie open dat Landis de gevonden Testosteron op natuurlijke wijze heeft aangemaakt, 'k bedoel, hij heeft vrij abnormale dingen gedaan tijdesn die rit…)

Ik kan het gewoon niet geloven dat hij dacht hiermee weg te geraken, daarom twijfel ik ook nog aan zijn schuld. Met zulks een prestatie kan je toch verwachten gecontroleerd te worden? Of is het zaakje inmiddels zo belangrijk dat het niet uitmaakt? Stel je voor dat de ploeg zegt, pakt maar, als ze u controleren en betrappen zorgen wij wel voor u in de jaren dat je niet mag coursen.

Ze zullen zeker wel testosteron in zijn baksterke gestoken hebben de avond van zijn inzinking. Daar recupereer je beter van. Waarschijnlijk net iets teveel om door de controle te geraken… Het is een lichaamseigen stof, dus je moet grenswaarden instellen voor wat teveel is. Arbitraire tresholds dus. Maar ja, die baksters steken evengoed vol vitaminen en suikers. Dan geef je hen ook iets extra waar ze beter van worden. Is dat dan doping? Dunne grens…

Ik neem aan dat ze het risico nemen zulks een heisa te lanceren als ze niet genoeg redenen hebben. De tour wordt daar ook niet echt beter van.

Ik kan het gewoon niet geloven dat hij dacht hiermee weg te geraken, daarom twijfel ik ook nog aan zijn schuld. Met zulks een prestatie kan je toch verwachten gecontroleerd te worden? Of is het zaakje inmiddels zo belangrijk dat het niet uitmaakt? Stel je voor dat de ploeg zegt, pakt maar, als ze u controleren en betrappen zorgen wij wel voor u in de jaren dat je niet mag coursen.

Ze zullen zeker wel testosteron in zijn baksterke gestoken hebben de avond van zijn inzinking. Daar recupereer je beter van. Waarschijnlijk net iets teveel om door de controle te geraken… Het is een lichaamseigen stof, dus je moet grenswaarden instellen voor wat teveel is. Arbitraire tresholds dus. Maar ja, die baksters steken evengoed vol vitaminen en suikers. Dan geef je hen ook iets extra waar ze beter van worden. Is dat dan doping? Dunne grens…

Ik neem aan dat ze het risico nemen zulks een heisa te lanceren als ze niet genoeg redenen hebben. De tour wordt daar ook niet echt beter van.

Jaja, hij zal het zeker wel hebben gepakt. Vooral omdat je toch een beetje kan toedienen zonder dat je de verdachte waarde kan overschrijden…

Jaja, hij zal het zeker wel hebben gepakt. Vooral omdat je toch een beetje kan toedienen zonder dat je de verdachte waarde kan overschrijden…

Nu maandag wordt pas de tegenexpertise bekend gemaakt, dus in principe moet er nog niet gepraat worden over het teruggeven van de titel. Toch?

Nu maandag wordt pas de tegenexpertise bekend gemaakt, dus in principe moet er nog niet gepraat worden over het teruggeven van de titel. Toch?

Comments are closed.