Categories
Tech/Science

Google en de accounts

Bizarre dingen. Ik heb een adsense account (maar dat wist je waarschijnlijk al). Toen kon je blijkbaar niet je algemene Google account hiervoor gebruiken. Ik heb daarvoor de Adsense helpdesk gecontacteerd, en gevraagd of dit niet aan mijn Google account gekoppeld kon worden. Kwestie van het een beetje gemakkelijk te maken, nee? Wel, ze hebben toen de login email veranderd naar die van mijn Google account… maar het wachtwoord bleef anders. Bizar, maar het ging niet anders.

Nu log ik in op Adsense en krijg ik de vraag of ik deze wil migreren. Graag! Maar dat lukte niet. Ik stuurde mijn vraag nogmaals naar de helpdesk (die trouwens nederlands is, which is nice). Wat is het antwoord?

Bedankt voor uw e-mailbericht. Ik heb onze gegevens bekeken en
geconstateerd dat u een AdWords account heeft onder de gebruikersnaam
‘###@###.###’. Vanwege deze reden kunt u het eerdergenoemde adres
niet gebruiken. Ik verzoek u vriendelijk een ander adres op te geven.

Say whaaaat?