Categories
Games

Fnac again (en ook een beetje Xbox 360 nieuws)

Bijna onvoorstelbaar, maar Fnac heeft iets aan die prijs van die Xbox 360 – Halo 3 combo gedaan. Eindelijk, dacht ik. Maar dan drong het door dat ze mij wel goed zitten hebben, want nu is de combo een ??25 goedkoper dan dat ik het gekocht heb. Ik dus met mijn ticket naar de Fnac. En jawel, als het goed is mag het ook gezegd worden, ze hebben mij het prijsverschil in punten op mijn lidkaart teruggegeven. Het is geen cash in het polleke, maar voor mij voldoet het!

Nu we toch over de Xbox 360 bezig zijn, wil ik nog een fijn punt aanhalen dat ik eigenlijk een leuk pluspunt vind aan de hele Xbox-ervaring: Achievements. Door het spel te spelen, ontdek je soms dat je een “achievement” hebt behaald. Dit kan variĆ«ren van het uitspelen van een hoofdstuk tot bepaalde specifieke dingen zoals het neerhalen van 5 vijanden met hetzelfde wapen. Dit geeft een extra speldimensie doordat je achter die dingen kan gaan zoeken, of, als het zoeken je niet echt veel interesseert, ze gewoon te behalen door eerst de lijst van achievements te vinden (bijvoorbeeld hier). Kleine waarschuwing, het kan zijn dat de lijst van achievements een beetje de verhaallijn spoilen, zoals dat, denk ik, met Bioshock wel eens het geval kan zijn.

Voor mensen die ook een Xbox 360 hebben, mijn gamertag is Clopers (Clopin was al bezet blijkbaar), zoals je in de rechterbalk kan merken. Voeg me toe, of laat me jou tag weten!