Categories
Events muziek

Werchter 2008: Inleiding

rockwerchter2008We waren kletsnat, we waren verbrand. We waren zat maar ook stikkapot. Maar bovenal was het enorm goed en leuk. Het is nu maandagmiddag en ik zit thuis en ben wakker, een combinatie die niet in het originele plan voorkwam. Dat ik al thuis ben, dat komt omdat we na dEUS naar huis vertrokken ipv nog een nachtje op de camping te blijven. Een idee dat op de laatste festivaldag met de minuut genialer werd. Wakker ben ik omdat er hier niet gescheten kan worden. Nu ja, het kan wel, maar als ik het doe zullen ze op het gelijkvloers er niet mee kunnen lachen. Daardoor ben ik dus voor die eerste grote boodschap na Werchter (elk jaar weer legendarisch) naar mijn ouders kunnen rijden. Gelukkig was er niemand thuis zodat ik rustig de tijd kon nemen de afgelopen dagen nog eens te overlopen. En zo ontstond (onder andere): een serie van 4 posts, zodadelijk.