Categories
Events

Kunst Om 8

Kunst om 8

Na het succes van de vorige editie is Kunst om 8 er dit jaar weer met meer en beter. Het Rubenshuis en het Vleeshuis zullen dit jaar de locaties zijn waar je de Antwerpse Musea beter kan leren kennen. Tickets voor deze avonden kosten 6 euro in voorverkoop en aan de kassa mag je rekenen op 8 euro, wat nog steeds niet veel is.
Neem het van mij aan: een aanrader, die avonden.

De eerste avond kreeg de titel The Creative Factory en die is niet gestolen. We krijgen Monkey Pussy op het podium met een toch wel aparte gastzanger: schilder Luc Tuymans. Het oog wil ook wat en krijgt een fotoshoot door een collectief rockfotografen genaamd Antwology, en VJ Eyescream zal voor bewegende beelden zorgen met als centraal thema de ex-gastheer: Rubens. Verder zal de avond ingezet worden met DJ sets door Konrad, Barties en Monica Electronica.

U kan de avonden ook beleven door een handje te gaan helpen want er worden nog een aantal vrijwilligers gezocht. Steekt u liever de handen niet uit de mouwen maar zegt gratis toegang u wel iets, dan kan u steeds u kans wagen en tickets winnen!

Het feestje start volgende donderdag (25/11) om 19u30 en u mag nu al aan uw baas melden dat u iets later zal zijn volgende vrijdag.