Categories
Blurs

£22 miljard

Op 1 november stond Lord James of Blackheath recht in het Engelse House of Lords. Een mysterieuze organisatie zou bereid zijn onmiddelijk £5 miljard op tafel te leggen om de economie van de UK uit de nood te helpen. No strings attached. Meer zelfs, de organisatie zou voor kerstmis nog een extra £17 miljard willen doneren.

Lord james of Blackheath, met ervaring op het vlak van oprollen van witwaspraktijken, is de laatste 20 weken bezig geweest met het uitpluizen of deze organisatie wel degelijk legitiem is. Hij concludeert dat dit het geval is en bracht dus nu het geval aan het licht.

Meer bij BoingBoing, en als je echt diep wil gaan kan je hier terecht voor diepe analyse. Doen, want het ding leest als een boek want, let’s face it, het kan zo een film worden.