Categories
Blurs

Jason Goldman vertelt MG Siegler dat hij opstapt bij Twitter

Goldman with MG SieglerHoewel ik niet weet wat een VP of Product is, neem ik aan dat Goldman een hoge vogel (Hebdem? Ja, ik moet meer koffie halen) is bij Twitter.

Goldman nam een instagram van een Monet en kreeg er problemen mee. Een leuke quote om te vermelden dat instagrams nu op twitter.com onmiddelijk getoond worden aan de rechterkant. De rechterkant, waarschijnlijk de grootste verandering bij de nieuwe twitter, zien ze als een plek waar innovatie kan plaatsvinden.

Of twitter.com de third-party apps wegdrukt? Volgens Goldman niet, zo zal binnenkort promoted tweets worden opengesteld voor deze apps.

Grootste les uit de eerste jaren van twitter? Maak het niet te moeilijk. Ook naar de toekomst toe: hoe kunnen we de consumptie vergemakkelijken en verbeteren? Hoe moderen we bijvoorbeeld de veel te grote stroom aan info die twitter aan het worden zodat enkel relevante info overblijft? iets waar Goldman niet al te veel van moet wakker liggen, want hij verlaat twitter (hoewel hij zal blijven als adviseur). Nee, hij gaat niet naar Google. Nee, ook niet naar Facebook.