Categories
Blurs

De eerste…

Zoals ik al zei ging ik dus updaten. Aanschouw dit als de eerste post ;)

4 replies on “De eerste…”

En mooi dat je gekozen hebt voor WordPress ! Als ik me niet vergis was je vorige toch gemaakt met Drupal ? Of heb ik dat verkeerd gezien ? Veel succes met de nieuwe !

Hehe, inderdaad, maar voorlopig is die eigenlijk nog online. Deze is in opbouw (zoals je waarschijnlijk kan merken, ahum) en er moet nog wel wat aan gebeuren eer het grote publiek het te zien krijgt ;)

En mooi dat je gekozen hebt voor WordPress ! Als ik me niet vergis was je vorige toch gemaakt met Drupal ? Of heb ik dat verkeerd gezien ? Veel succes met de nieuwe !

Hehe, inderdaad, maar voorlopig is die eigenlijk nog online. Deze is in opbouw (zoals je waarschijnlijk kan merken, ahum) en er moet nog wel wat aan gebeuren eer het grote publiek het te zien krijgt ;)

Comments are closed.