Categories
Celebs

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson, een of andere zangeres waar ik uiteraard weer nog niet van gehoord had (Sorry, ik luister Studio Brussel :p), is live afgegaan tijdens een episode van SNL (Saturday Night Live). De zus van Jessica Simpson’s stem was al te horen nog voor ze de microfoon aan haar lippen had gebracht. Het ging compleet de mist in en afgang, letterlijk en figuurlijk was de enige oplossing. Dit werd natuurlijk uitvoerig besproken op het net, met bijhorend beeldmateriaal.
Op haar eigen forum vraagt ze aan haar fans hoe ze deze filmpjes van het net kan halen. Yuuuuup yup yup yup…

4 replies on “Ashlee Simpson”

heej vin u zalig beestig vet echt chik echt recpect veu ni normaal..groete bebas

heej vin u zalig beestig vet echt chik echt recpect veu ni normaal..groete bebas

Comments are closed.