Categories
Blurs

Kleine aanpassing

De laatste tijd heb ik veel links gepost zonder echte commentaar erbij. Om zulke posts te minimaliseren staat er nu rechts op deze site, onder de Categoriƫn een Linkdump. Deze posts zullen daar verschijnen. Ik gebruik hiervoor een plugin die op Del.icio.us werkt. Check dus ook geregeld deze sectie van clopin.be!

Voor de rest hebben we Google AdSense er maar terug opgezwierd. U ziet het, eindeloze mogelijkheden om u appreciatie of ongenoegen uit te drukken.

12 replies on “Kleine aanpassing”

Kevin,

Heb ik ook geprobeerd, maar ik krijg ‘m niet aan de praat. Plugin geactiveerd, username & password OK, en functie aangeroepen met <?php delicious_links(); ?>

Kan jij me verder helpen ?

Heb ook alle comments gelezen. Moet ik nu in de plugins-folder een extra folder ‘tmp’ aanmaken, of zie ik dat verkeerd. Hoe heb jij dat gedaan ?

Kevin,

Heb ik ook geprobeerd, maar ik krijg 'm niet aan de praat. Plugin geactiveerd, username & password OK, en functie aangeroepen met <?php delicious_links(); ?>

Kan jij me verder helpen ?

Heb ook alle comments gelezen. Moet ik nu in de plugins-folder een extra folder 'tmp' aanmaken, of zie ik dat verkeerd. Hoe heb jij dat gedaan ?

Comments are closed.