Categories
Lifelog

Sparen geblazen

De laatste tijd waren er veel rekeningen. Tandarts die tanden trok en mij daar ferm voor aanrekende, dieven in mijn auto die mij veel geld kosten, maandelijks afbetalen voor auto, er is altijd wel wat. En dan komen de kerstdagen eraan, juptidoe… Gelukkig heb ik Belgisch bloed en ligt sparen wat in mijn aard (jawel ik spaar wel!). Hoewel ik genoeg van het leven geniet! Maar toch… de putten zullen gevuld moeten worden en sparen is terug aan de orde. Toch, en dit kan ook als drijfveer genomen worden, zijn er drie investeringen die ik nog moet doen:

* Een nieuwe agenda (zoals je al wist)
* Nokia 3220 (mijn gsm begint teveel uit te vallen en ik heb gezien dat diegene die ik wil in promotie wordt aangeboden bij Mobistar ter gelegenheid van The Incredibles)
* Een serieus fototoestel

Vooral het laatste vergt wat sparen en dat kan een goed ding zijn. Ik ga mezelf slechts toelaten het laatste te kopen als ik 2 maal het bedrag dat ik ervoor nodig heb op de spaarrekening heb staan. En ja, ik weet dat de festiviteiten eraan komen. Schat, tik maar op mijn pollen als ik droom van een nieuwe PocketPC of iPod!