Categories
Tech/Science

Zatlappen opgelet

U kent het wel, of sommigen onder u toch zeker (ik kan er al zeker enkelen opnoemen). Strontzat op café en wa doen we dan? Belleuuuuh! In mijn vriendenkring is het nog vrij onschuldig, ik vind het best grappig als Dirk mij strontzat opbelt (euhm, das geen oproep Dikkie), maar sommigen bellen de verkeerde mensen op. Zoals je ex even de volle lading geven bijvoorbeeld. Niet verstandig maar ja, je bent zat, wat weet jij veel?

A survey of 409 people by Virgin Mobile, a joint venture of The Virgin Group and Optus, found 95 percent made drunken phone calls. Of those calls, 30 percent were to ex-partners, 19 percent to current partners, and 36 percent to other people, including their bosses.

Wel, Virgin Mobile in Australië heeft er wat op gevonden! Ga je op stap en weet je dat het zwaar wordt, dan kan je nummers blokkeren voor even om dat te verhinderen. Simpel maar efficient!