Categories
Lifelog

Top searches op Clopin.be

In de geest van vorige post wil ik even met u meegeven wat op dit moment de 2 top searches op clopin.be zijn. Het betreft mensen die meer info zoeken over het Mobistar pack van The Incredibles en mensen die blijkbaar een hack zoeken voor de ikwilnaarvalencia.be campagne van Virgin.

Over het Mobistar-pack: Ik weet het, op de Mobistar-site vind je totaal geen informatie over dit pakket. Bij deze voel ik me dus verplicht deze rol op mij te nemen. In dit pak zit de Nokia 3220, een vrij trendy en flashy nieuwe gsm. Degelijk materiaal en hip. In de bewoording van iets ouderen: tis een discotheek. Als de telefoon gaat of je krijgt een sms, langs alle kanten begint het ding in alle kleuren te flashen. Merkwaardig is wel dat voor dit pack de telefoon lichtjes gewijzigd is. Er zit namelijk een ander, en beter scherm in, die van de Nokia 6230. Waarom? Dunno maar we kunnen er enkel goed bij varen nespa? Verder zit er in het pack, naast een mooi blauwe cover voor de gsm nog een oranje ter gelegenheid van, uiteraard, The Incredibles. Ook nog een leuke extra: 100 MMSjes gratis voor Mobistarklanten in de vorm van 10 maanden lang 10 MMSjes. Zo, als u nog meer info wilt over dit pack, twijfel niet mij te mailen (zie rechtermenu voor mijn gmail).

Over Virgin hack: Zwak…