Categories
Politiek

Origami Bom

Een prachtig initiatief om op te roepen tot wat meer vrede en verdraagzaamheid. Honderden Thaise kinderen hebben een 100 miljoen tal origami vogeltjes in een vliegtuig geladen om zo als vrede-bom los te laten op het zuiden van het land.

2 replies on “Origami Bom”

Ook gelezen in de Metro vanmorgen. Ik kreeg gelijk een smile op mijn gezicht. En dat op een maandagmorgen :-) Ik dacht trouwens dat er heel wat vliegtuigen bij kwamen kijken, het was de grootste militaire operatie in de Thaise geschiedenis volgens Metro.

Ook gelezen in de Metro vanmorgen. Ik kreeg gelijk een smile op mijn gezicht. En dat op een maandagmorgen :-) Ik dacht trouwens dat er heel wat vliegtuigen bij kwamen kijken, het was de grootste militaire operatie in de Thaise geschiedenis volgens Metro.

Comments are closed.