Categories
Events

Toyota maakt zich klaar voor EXPO 2005

De Toyota Group heeft zijn plannen bekend gemaakt voor een show tijdens EXPO 2005 in Aichi, Japan. Kort samengevat: wow…
Nu als je dat leest kun je al wel wat verwachten. Toyota is een vrij inovatieve groep en je zit in het mekka van de technologie, Japan. Maar toch ben ik heel benieuwd als ik deze plannen bezie. Er wordt een i-Foot besproken dat een stijlvolle versie lijkt van die machines die ze in Zion (The Matrix) gebruikten om die squids te bevechten. Deze vehikels zouden bestaan uit een kabine op 2 poten. De poten zouden gemaakt zijn zoals die van vogels, wat betekent dat ze naar achteren kunnen plooien om zo comfortabel te kunnen plaatsnemen in de cockpit.
Dit werd ook al besproken op NearNearFuture, Gizmodo en, uiteraard, Slashdot. Vooral Gizmodo heeft knappe foto’s van de prototypes.