Categories
Blurs

Tim komt wodka controle tegen

Vriend Tim kwam mij zojuist te zeggen dat hij dit weekend drie maal wodka controle is tegengekomen. De politie meent het blijkbaar dit jaar. Maar hoe? De derde keer dat Tim deze tegenkwam was namelijk deze morgend om tien voor negen!

4 replies on “Tim komt wodka controle tegen”

Vorig jaar ook meegemaakt. Op een vrijdagmorgen om godbetert acht uur. Vroegen me waar ik heen ging: “Naar mijn werk”. gevolgd door de vraag of ik gedronken had: “Nee, ik ga W.E.R.K.E.N” :-D

Vorig jaar ook meegemaakt. Op een vrijdagmorgen om godbetert acht uur. Vroegen me waar ik heen ging: “Naar mijn werk”. gevolgd door de vraag of ik gedronken had: “Nee, ik ga W.E.R.K.E.N” :-D

Das zeker dat de flikken het menen. Let maar op voor de komende namiddag-en avondcontroles tijdens de feestdagen. MAW kijk uit wat je drinkt op recpties en etentjes. Je laten rijden is nog steeds goedkoper dan?moeten blazen. Succes.

Das zeker dat de flikken het menen. Let maar op voor de komende namiddag-en avondcontroles tijdens de feestdagen. MAW kijk uit wat je drinkt op recpties en etentjes. Je laten rijden is nog steeds goedkoper dan?moeten blazen. Succes.

Comments are closed.