Categories
Blurs

Dakloze uit zelfgemaakte hut gezet

Ok, mijn titel klinkt niet echt uniek. Toch is dit wel een uitzonderlijk geval en het is ook op vele plaatsen besproken. De man had een hut gemaakt onder het wegdek van een brug. De hut was voorzien van electriciteit dat hij van de controlehut van de brug had afgetapt. Hiermee kon hij TV zien (soms met enkele vrienden), had hij verwarming, kon zijn eten klaarmaken in de microwave en op zijn PlayStation spelen. Dat hij zich goed moest vasthouden als de brug werd opgehaald, was voor hem eerder een attractie in een pretpark. De man kroop door een smal gat in de brug om zijn woonst te bereiken. Na verloop van tijd, hij wordt geacht er toch zeker 3 jaar te hebben doorgebracht, maakte hij met enkele vrienden nog slaapplaatsen bij. En dit heeft hem de das omgedaan. Een van die personen heeft, toen deze werd opgepakt door de politie, alles verteld. En zo kwam er een einde aan het ingenieuze dorp van Richard Dorsay.

Hierrrrrrrrr kan je enkele foto’s bekijken. (Bekijk ook deze foto van een celebrity (de linkse persoon ja) eens en vergelijk die met Richard Dorsay. Ok, ik geef het toe, flauw :p)