Categories
online

Casa Clopin


Via LVBlog kwam ik te weten dat je nu luchtfoto’s van Antwerpen kan raadplegen. Ziehier mijn thuisbasis.

UPDATE: De foto’s blijken niet echt heel recent te zijn. Zo heb ik het filiaal van AS Adventure in Wilrijk (dat volledig was uitgebrand en nu heropgebouwd wordt) nog in volledige staat teruggevonden en is de grond naast het ouderlijke huis van mijn schatteke nog onbebouwd, wat dus nu niet meer het geval is.

4 replies on “Casa Clopin”

De interface zuigt inderdaad ezelballen. Ik ben begonnen met wat vogelepikken. Je krijgt een getekende kaart van Antwerpen en ik de zoom-in knop even ingedrukt, een kadertje getrokken waar ik gokte dat ik woonde, en zo blijven kadertjes trekken om verder in te zoomen tot daar opeens een luchtfoto in de plaats kwam. Dan heb ik het handje genomen en liggen verschuiven tot ik er was.
Voorzichtig kan je nog wat inzoomen maar zoom niet te veel in want dan zie je gewoonweg niets meer.

De interface zuigt inderdaad ezelballen. Ik ben begonnen met wat vogelepikken. Je krijgt een getekende kaart van Antwerpen en ik de zoom-in knop even ingedrukt, een kadertje getrokken waar ik gokte dat ik woonde, en zo blijven kadertjes trekken om verder in te zoomen tot daar opeens een luchtfoto in de plaats kwam. Dan heb ik het handje genomen en liggen verschuiven tot ik er was.
Voorzichtig kan je nog wat inzoomen maar zoom niet te veel in want dan zie je gewoonweg niets meer.

Comments are closed.