Categories
Literatuur

Dan Brown aangeklaagd

Volgens de New Zealand Herald vervolgen de schrijvers van “The Holy Blood and the Holy Grail” Dan Brown, de schrijver van de alom populaire “The Da Vinci Code”. Zelf vind ik dat wel vrij straf. Natuurlijk hebben ze een grond van reden omdat het boek misschien wel rust op een groot deel van de research van dat andere boek, maar dat boek heeft door de Da Vinci Code van Brown een serieuze stijging in oplage gekend want het boek wordt erin vermeld. Dus eerst strijken ze veel geld op door de Da Vinci Code, en dan gaan ze de schrijver ervan nog eens vervolgen? Mooi…

2 replies on “Dan Brown aangeklaagd”

Ik vind het eigenlijk wel stom en ook gevaarlijk dat Dan Brown zou vervolgd worden voor het schrijven van een boek! Ik heb het boek zelf gelezen en vond hem heel goed, zeker de research ervan! De rest ik fictie en dat blijft ook zo! Dat de Kerk hierop een reaktie brengt is heel overdreven. Ze zouden zich beter moeten toespitsen om trachten hun “kudde” terug bij elkaar te krijgen en met zulke zaken te doen! Zal het ze zeker niet lukken!

Volkomen met je eens. het is een fantastisch boek en de reactie van de kerk is uitermate lachwekkend. laten we niet vergeten dat ook ZIJ zweren bij een boek. Misschien zijn ze bang dat hun bestseller van de nummer 1 plaats gestoten zal worden ;)

Comments are closed.