Categories
Lifelog

The Bird

Onze Bulex (of hoe dat ding ook noemt dat voor warm water in het huis zorgt) was toe aan een schoonmaak. De waakvlam liet het telkens afweten dus onze vaste loodgieter werd opgetrommeld. Zowel hem als ons stond een verrassing te wachten.

Het was blijkbaar echt wel nodig want al snel vroeg de man of hij het ding mocht openbreken aangezien hij veel vuil zag liggen waar hij niet direct aankon. Hij vermeldde het woord brandgevaar dus een toestemming was er snel. Niet snel na het openen stond de man met open mond:

Loodgieter: Dit heb ik in al die jaren nog nooit meegemaakt.

De man haalde een dode vogel uit dat ding…

Mijn gok is dat de suïcidale vogel los onze schouw is ingevlogen en een juiste afslag heeft genomen om zo op zijn laatste rustplaats te belanden.
In memoriam: de zot.