Categories
Blurs

Dating in supermarkt

Daarjuist hoorde ik op Studio Brussel dat er een supermarkt op vrijdagavond in Antwerpen wordt gebruikt door singles om hun partner te vinden. De mensen die daar op zoek zijn naar de ware gebruiken een soort code (bijvoorbeeld een fles wijn naar rechts in de kar leggen) om zo signalen naar elkaar te geven.

Heeft hier iemand meer info over??? Calls for a field-trip…

UPDATE: Ik denk er serieus over na undercover dat wereldje te gaan ontdekken. Dit is een oproep om enkele dingen:

  1. Eerst en vooral moeten we meer info over dit fenomeen. Waar, wanneer en hoe?
  2. Een kleine crew.
  3. Een vrij kleine camera die in een winkelwagen te verstoppen is.
  4. Iets van dictafoontje waarmee we kunnen recorden

Mocht het ervan komen (desnoods schuim ik alle delhaizes af in Antwerpen!) krijg je hier zeker het verslag te zien.

24 replies on “Dating in supermarkt”

Ik zie hier eigenlijk een leuke reportage uit komen. Als we hierover meer te weten kunnen komen zou, gewapend met een verborgen cameraatje in een winkelkarretje en dictafoontje in jasje, hier wel een fantastische reportage kunnen uit ontstaan. Oizoken is in, nog vrijwilligers?

ik heb al direct wat meer info zitten opzoeken en zie wat ik gevonden heb op ” http://www.kottke.org/remainder/04/11/6899.html ” :
Lode says:
Sorry Wal-Mart, we Belgians have been doing this for years. It’s called “Delhaize dating” (Delhaize is the parent company of the American Food Lion markets), and it’s quite a rage in the city of Antwerp. There are even unwritten rules: different kinds of products mean different things, like ‘searching for a relation, searching for a one night stand, searching for someone of the same gender, …’
» by Lode on Nov 10, 2004 at 06:42 PM

De email van lode is lodevermeiren_at_die.lekkere.google.email (anti-spam)
misschien kunnen we hem eens contacteren over de exacte delhaize en de verschillende producten…

grtz ;-)

Ik zie hier eigenlijk een leuke reportage uit komen. Als we hierover meer te weten kunnen komen zou, gewapend met een verborgen cameraatje in een winkelkarretje en dictafoontje in jasje, hier wel een fantastische reportage kunnen uit ontstaan. Oizoken is in, nog vrijwilligers?

ik heb al direct wat meer info zitten opzoeken en zie wat ik gevonden heb op ” http://www.kottke.org/remainder/04/11/6899.html ” :
Lode says:
Sorry Wal-Mart, we Belgians have been doing this for years. It's called “Delhaize dating” (Delhaize is the parent company of the American Food Lion markets), and it's quite a rage in the city of Antwerp. There are even unwritten rules: different kinds of products mean different things, like 'searching for a relation, searching for a one night stand, searching for someone of the same gender, …'
» by Lode on Nov 10, 2004 at 06:42 PM

De email van lode is lodevermeiren_at_die.lekkere.google.email (anti-spam)
misschien kunnen we hem eens contacteren over de exacte delhaize en de verschillende producten…

grtz ;-)

Het gaat hier inderdaad over de Delhaize op ‘t Zuid. Ik weet dat een hele tijd terug een heel artikel in de Flair heeft gestaan hierover. I know…de Flair… Er stond toen een heel codesyteem in en al: tros bananen aan de linkerkant en een fles witte wijn aan de rechterkant betekent ‘potentiële huwelijkskandidaat’. Leuk idee…zeker het proberen waard…want er wordt zoveel over gezegd…ben eigenlijk wel nieuwsgierig of daar effectief relaties en kindjes van komen.
Als vrouw zijnde wil ik wel toevoegen dat diene Delhaize echt wel de schone-venten-Delhaize is…helaas is 90% van dat manvolk homo! ;-)

“…90% van dat manvolk homo!”
Tenzij je daarnaar opzoek bent, zou ik er toch maar voor zorgen dat je zeker bent van de code die je gebruikt. Maar laat u niet afschrikken…doen jongens, delhaize-dating in de “schone-venten-Delhaize” :-D Ik ben benieuwd naar de reportage!

Het gaat hier inderdaad over de Delhaize op 't Zuid. Ik weet dat een hele tijd terug een heel artikel in de Flair heeft gestaan hierover. I know…de Flair… Er stond toen een heel codesyteem in en al: tros bananen aan de linkerkant en een fles witte wijn aan de rechterkant betekent 'potentiële huwelijkskandidaat'. Leuk idee…zeker het proberen waard…want er wordt zoveel over gezegd…ben eigenlijk wel nieuwsgierig of daar effectief relaties en kindjes van komen.
Als vrouw zijnde wil ik wel toevoegen dat diene Delhaize echt wel de schone-venten-Delhaize is…helaas is 90% van dat manvolk homo! ;-)

“…90% van dat manvolk homo!”
Tenzij je daarnaar opzoek bent, zou ik er toch maar voor zorgen dat je zeker bent van de code die je gebruikt. Maar laat u niet afschrikken…doen jongens, delhaize-dating in de “schone-venten-Delhaize” :-D Ik ben benieuwd naar de reportage!

Ik heb een paar collega’s die het fenomeen al geruime tijd geleden vermeld hebben.
Grappig .. dat is het zeker!

Ik heb een paar collega's die het fenomeen al geruime tijd geleden vermeld hebben.
Grappig .. dat is het zeker!

LOL :) T’is ni omda da een homo-dating-supermarkt is, da ge “hard gaat moeten oppassen” hoor :) T’is ni da ze u direct gaan bespringen… En anders pakt ge maar een meisje mee, daar hebben homo’s toch schrik van ;)

Even iets anders… Ik heb ne vriend die bij een holebi-radiostation in Antwerpen werkt en die wou eventueel mee om daar een reportage over te maken. Voor opname-materiaal kon hij gerust zorgen.

Ik heb em is gevraagd of hij iets weet over de ‘codes’ en hij gaat een oproep doen op de radio morgen aan de luisteraars. Dus me wa chance kan ik morgen of overmorgen uw mailbox een paar megabyte rijker maken met welk artikel wat betekent.

Anyway, keep me posted!

LOL :) T'is ni omda da een homo-dating-supermarkt is, da ge “hard gaat moeten oppassen” hoor :) T'is ni da ze u direct gaan bespringen… En anders pakt ge maar een meisje mee, daar hebben homo's toch schrik van ;)

Even iets anders… Ik heb ne vriend die bij een holebi-radiostation in Antwerpen werkt en die wou eventueel mee om daar een reportage over te maken. Voor opname-materiaal kon hij gerust zorgen.

Ik heb em is gevraagd of hij iets weet over de 'codes' en hij gaat een oproep doen op de radio morgen aan de luisteraars. Dus me wa chance kan ik morgen of overmorgen uw mailbox een paar megabyte rijker maken met welk artikel wat betekent.

Anyway, keep me posted!

weet er iemand wanneer het nu juist dating dag is ?
om hoe laat het begint ?
in welke winkel het juist is ?
wat de code’s zijn voor homo’s ?

weet er iemand wanneer het nu juist dating dag is ?
om hoe laat het begint ?
in welke winkel het juist is ?
wat de code's zijn voor homo's ?

Hoi hoi

Een toffe date is altijd leuk, spijtig dat er maar weinig toffe initiatieven zijn. Meeste sites bijv kosten handenvol geld.

Pas nog een gratis site ontdekt die wel goed is om iemand tof te leren kennen namelijk:
MeTarzanYouJane

Misschien kun je er je voordeel meedoen.

groetjes

Hoi hoi

Een toffe date is altijd leuk, spijtig dat er maar weinig toffe initiatieven zijn. Meeste sites bijv kosten handenvol geld.

Pas nog een gratis site ontdekt die wel goed is om iemand tof te leren kennen namelijk:
MeTarzanYouJane

Misschien kun je er je voordeel meedoen.

groetjes

Comments are closed.