Categories
Disney

Tron v2.0

Disney gaat de film Tron hermaken. Dat meldt Sci-Fi. De film heeft een tijdje geleden een nieuw spel mogen genieten. En de bazen van the magical world dachten blijkbaar dat de film ook aan een nieuw jasje toe was. Brian Klugman (The Princess Diaries 2) en Lee Sternthal nemen het project onder hun vleugels.

2 replies on “Tron v2.0”

Ik weet niet of het hermaken van Tron zo’n goed idee is, niet omdat het zo’n fantastische film is natuurlijk, maar eerder omdat hij qua cultwaarde ergens heel hoog staat. Ik zie ook nog niet direct een remake van Fritz Lang’s Metropolis, bijvoorbeeld. Maar ik kan natuurlijk compleet verkeerd zitten met mijn prematuur oordeel, wie weet maken de remakers er wel een nieuwe cultklassieker van.

Ik weet niet of het hermaken van Tron zo'n goed idee is, niet omdat het zo'n fantastische film is natuurlijk, maar eerder omdat hij qua cultwaarde ergens heel hoog staat. Ik zie ook nog niet direct een remake van Fritz Lang's Metropolis, bijvoorbeeld. Maar ik kan natuurlijk compleet verkeerd zitten met mijn prematuur oordeel, wie weet maken de remakers er wel een nieuwe cultklassieker van.

Comments are closed.