Categories
Tech/Science

De kleine zeemeermin

Waarschijnlijk zal de kleine meid het niet heel leuk vinden maar ze heeft meer weg van “De Kleine Zeemeermin” dan eender wie ooit. Haar beentjes zijn volledig aan elkaar gegroeid met de uitzondering van haar voetjes die dan toevallig in een V-houding staan wat het beeld van zeemeermin bijna compleet maakt. Haar maagje loopt door in deze “staart” maar ze heeft wel 2 afzonderlijke botstructuren dus willen de benen wel los. Een Peruviaanse dokter zal binnenkort proberen deze benen te scheiden zodat Cerron haar twee benen zal kunnen gebruiken.

42 replies on “De kleine zeemeermin”

Ik vind het wel erg raar want ik heb laatst nog een verhaal gelezen ik zal het even laten zien.

verhaal:

Een visser was boos geworden op een boto(dolfijn leven in Venesuela)toen hij is zijn net terecht kwam. Hij dier leefde nog, maar inplaats van het te bevreiden doodde de visser hem. Zijn vrouw was toen in verwachtig, toen et kind werd geboren leek het precies op een dolfijn. Het kind stierf een paar dagen later, iedereen wist dat het de straf was voor het dodoen van een magiche boto. Siensdien durft niemand meer een boto te doden. Ik kon het zelf ook bijna niet geloven maar iedereen zeerde dat het echt gebeurd was ze hadden het zelf gezien.

Ik hoop dat jullie niet denken dat dit onzin is want het is echt gebeurd. Maar het gebeurs soms dat baby’s te misvormd ter wereld komen dat ze niet kunnen overleven. Die baby’s zouden best op een dolfijn kunnen lijken.
Maar ik blijf het bizar vinden.

Ik vind het wel erg raar want ik heb laatst nog een verhaal gelezen ik zal het even laten zien.

verhaal:

Een visser was boos geworden op een boto(dolfijn leven in Venesuela)toen hij is zijn net terecht kwam. Hij dier leefde nog, maar inplaats van het te bevreiden doodde de visser hem. Zijn vrouw was toen in verwachtig, toen et kind werd geboren leek het precies op een dolfijn. Het kind stierf een paar dagen later, iedereen wist dat het de straf was voor het dodoen van een magiche boto. Siensdien durft niemand meer een boto te doden. Ik kon het zelf ook bijna niet geloven maar iedereen zeerde dat het echt gebeurd was ze hadden het zelf gezien.

Ik hoop dat jullie niet denken dat dit onzin is want het is echt gebeurd. Maar het gebeurs soms dat baby's te misvormd ter wereld komen dat ze niet kunnen overleven. Die baby's zouden best op een dolfijn kunnen lijken.
Maar ik blijf het bizar vinden.

Ik vind het wel raar maar de benen aan elkaar laten zitten is ook een oplossing want dan kunnen ze kijk of ze egt een zeemeermin is, want ze kunnen ook nog altyd de beentjes uit elkaar maken toch? :)

maar tog zou ik het broberen

Hoe zou jij t vinden als jou benen aan elkaar bleven zitten en ieder ander waar jij op lijkt..de mens dus..gewoon loopt?Mensen vergeten zich soms te verplaatsen in dat zij bv die ander hadden kunnen zijn..Vlg mij kan dit kind niet eens kruipen met de benen aan elkaar..ws zitten de knieschijven als ze die heeft aan de zij kant.Kind kan dus geen kant op.Daarnaast kan een kind korter zijn adem in houden als een dolfijn..Zou het dan dol fijn zijn voor het kind?Verplaats je in het kind..

Ik vind het wel raar maar de benen aan elkaar laten zitten is ook een oplossing want dan kunnen ze kijk of ze egt een zeemeermin is, want ze kunnen ook nog altyd de beentjes uit elkaar maken toch? :)

maar tog zou ik het broberen

hoi,
ik heb een keer een reportage gezien op canvas over deze bewuste baby. het is inderdaad zo dat zij met haar beentjes aan elkaar gegroeid geboren is. en het is inderdaad zo dat zij uit een gemeenschap afkomstig is waar bijgeloof hoog tij viert. haar familie en ouders denken ook dat zij zo geboren is omdat de moeder in één of ander meer gebaad heeft. ondertussen is het jaren geleden dat dit meisje geoppereerd is en dat haar benen van elkaar gescheiden zijn. en maar goed ook. ze zou het anders niet overleefd hebben. en het is dikke onzin om zoiets belachelijks te veronderstellen om uit te zoeken of zij echt een meerminnetje zou zijn. het gebeurd meer dan wij rijke westerlingen ons kunnen voorstellen dat een kind zo geboren wordt!!

hoi,
ik heb een keer een reportage gezien op canvas over deze bewuste baby. het is inderdaad zo dat zij met haar beentjes aan elkaar gegroeid geboren is. en het is inderdaad zo dat zij uit een gemeenschap afkomstig is waar bijgeloof hoog tij viert. haar familie en ouders denken ook dat zij zo geboren is omdat de moeder in één of ander meer gebaad heeft. ondertussen is het jaren geleden dat dit meisje geoppereerd is en dat haar benen van elkaar gescheiden zijn. en maar goed ook. ze zou het anders niet overleefd hebben. en het is dikke onzin om zoiets belachelijks te veronderstellen om uit te zoeken of zij echt een meerminnetje zou zijn. het gebeurd meer dan wij rijke westerlingen ons kunnen voorstellen dat een kind zo geboren wordt!!

hoi

Ergens op de wereld is er een meer waar een gemene zeemeermin leeft en, er was een vrouw en die had het lef om in dat meer te gaan zwemmen en toen raakte ze in verwachting en kreeg ze een zeemeermin als baby (benen zaten dus aan elkaar) echt heel bizar….

xxx

tering zijn jullie parranoia ofzooo
het is erg voor dat meisje
en dan komen jullie nog met laat het zooo
TFOE!!!

fawaka heeft gelijk het is niet leuk stel voor jij bent so wil je da so blijven en duuh seemeerminnen bestaan niet en se hebben ook nooit geleeft alleen in sprookjes

en se kan toch niet swemmen in de see!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se kan toch geen adem halen daar en se is een kind dus

ik vind dit heel erg maar toch nog een sgoon kindje
maar als ze een zeemeermin was zou ze er veel anderser uitsien toch?
dus het is een kindje en ik hoop dat ze die benen
kunnen schijden
veel succes!

fairydust.x

ik vind het heel leuk om een zeemeermin te zijn maar niet op deze manier
mooie staart maat wel goed dat jullie de beentje weer uitelkaar halen

(ik heb altyd al een zeemeermin kindje willen zien)

XXxx VANMYY

jullie kunnen allemaal niet typen echt word toch niet E-G-Tgeschreven het is egt raar schrijven sommigen ,maar jullie typen ECHT raar!!!!!!!!!!!!!!!!!

wat boeit het dat iemant iets verkeert schrijft?!
ik ben dyslecties dus mij boeit het niet en het gaat hier om dat “zeemeerminnetje” niet om de spelling!
en er is ergens in een of ander klein muzeumpje(onbekent) een skalet dat van een mens met een vissenstaart en mischien bestaan er wel egt meerminnen!

Tjah de vraag is of er dan ook echt een staart aan heeft gezetten..een vissestraat heeft vlg mij geen botten?

mijn nichtje haar voeten zijn vastgebonden aan haar hoofd dat vind ik erg ze is al gestorven door dat ze niet kon eten.haar voet bedekte heel haar gezicht

k ken een jongen en die loopt hartstikke scheel. mischien is hij al meermannetje geboren en loopt ie daardoor megascheel.
PS
kan ook komen doordat is zúúúperdik is :P

ik vind dit erg
het kindje kan niet mee ie
zal niet snel kunne lopen
wens succes bij de operat

doe normaal ze is zoo gebooren
ja wat nu ja ze is een beet je anders
nou en maar ze is wel nog een mens
nuo goed en die benen waaren zoo ge plakt toen hij geboren wert
wat bezielt jullie
jaa nouw ik heb imand gezien die met hoovd en al vast gebooren waaren
ja watdan.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zooo kan niemand normaal Nederlands meer typen tegenwoordig!?!!!
jullie zouden je moeten schamen voor de taal fouten.

ik vind het best raar maar het lijkt echt op een zeemeermin wel zielig en ik ben een kind die dit schrijft

Comments are closed.