Categories
Tech/Science

Morgen verse lading iPods

Al enkele dagen zoemt het van de geruchten rond de iPods. Nieuwe, verse modellekeuhs!

…the 20GB and 40GB iPod giving way to a 30GB iPod photo that will retail for $349 and a 60GB iPod that will sell for $449 (note that this conflicts with what AppleInsider is reporting, they??re saying that the price of the 40GB iPod photo will drop to $399 and the 60GB will go for $499). They??re also claiming that there will definitely be a new 6GB version of the iPod mini that comes with a color LCD screen. That new 6GB iPod mini will retail for $249, but instead of eliminating the original 4GB iPod mini they??re going to keep it around and just drop the price to $199.

Enkele dagen geleden moest ik nog enkel op de “confirm” toets duwen op de online Apple Store toen ik werd afgeleid en gelukkig eerst nog een van de hierop voorafgaande artikels heb kunnen lezen. Mijn zinnen zijn nu gezet op de 6G iPod

4 replies on “Morgen verse lading iPods”

Comments are closed.