Categories
Blurs

Oproep

Beste vrienden,

Ik weet dat menig lezers van deze site het boek “Het Bernini Mysterie” van Dan Brown reeds verslonden hebben. Zojuist werd ik gecontacteerd door Caroline van Man Bijt Hond om meer info. Als er mensen zijn die het boek gelezen hebben en willen meewerken, gelieve mij dit te laten weten zodat ik uw contactgegevens kan doorsturen! Schnell want ze willen vanavond al iets!
Comment, email,… whatever!

2 replies on “Oproep”

Ja ik heb dat boek gelezen.

Maar dan moet ik wel weten wat ze met ons wil aanvangen.

Groepsfoto? Moddergevecht??

O ja, als ze iets wil doen over pausen en zo, dan zijn Monaldi & Sorti ‘Imprimatur’ en ‘Secretum’ een stuk interessanter.

Ja ik heb dat boek gelezen.

Maar dan moet ik wel weten wat ze met ons wil aanvangen.

Groepsfoto? Moddergevecht??

O ja, als ze iets wil doen over pausen en zo, dan zijn Monaldi & Sorti 'Imprimatur' en 'Secretum' een stuk interessanter.

Comments are closed.