Categories
Blurs

Amerikaans leger in Asheville

In dit artikel is te lezen hoe de bewoners van Asheville dicht bij een collectieve hartstilstand kwamen toen er plotseling soldaten uit heli’s dropten in het kleine stadje tussen 23u en 02u. De bewoners wisten van niets maar Delta Force, een nog steeds volgens de overheid niet bestaande eenheid, hield daar een kleine oefening waarbij het gebouw van de plaatselijke rechtbank ideaal was. Omdat de zogenaamde “Threat Level” juist terug wat naar omhoog gegaan was, hadden de inwoners de schrik van hun leven. Nochtans had het leger beloofd discreet en veilig te werk te gaan.

“When I had about 12 helicopters flying over my city in the dead of night, firing fake amunition, less than 100 feet above people’s homes, there was nothing secret about it. it scared a lot of people.

Aldus burgemeester McCrory…

10 replies on “Amerikaans leger in Asheville”

Oh help, en die mensen dachten dat het een terroristische aanval was. Dat doet me denken aan een sc?ne uit ‘Fahrenheit 9/11″ waarin mensen zich zorgen maken dat de WallMart een mogelijk doelwit zou kunnen zijn.

Hehe, maar ik zou toch ook meer dan raar opkijken als ik het gordijn wegtrek en nen Black Hawk boven mijne gazon zie zweven.

Oh help, en die mensen dachten dat het een terroristische aanval was. Dat doet me denken aan een sc?ne uit 'Fahrenheit 9/11″ waarin mensen zich zorgen maken dat de WallMart een mogelijk doelwit zou kunnen zijn.

al een geluk dat ze [url=http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=53728&ak=null]deze[/url] niet zijn tegen gekomen….
Dat zou pas schrikken zijn !!!

al een geluk dat ze [url=http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=53728&ak=null]deze[/url] niet zijn tegen gekomen….
Dat zou pas schrikken zijn !!!

Nen kameraad van mij woont vlak naast een militair domein. Regelmatig ziet die ‘verdwaalde’ para’s door zijn tuin trekken. Vrij grappig schijnt het. Zeker als ie aan het barbecuen of zo is.

Nen kameraad van mij woont vlak naast een militair domein. Regelmatig ziet die 'verdwaalde' para's door zijn tuin trekken. Vrij grappig schijnt het. Zeker als ie aan het barbecuen of zo is.

Comments are closed.