Categories
Celebs

Celeb superblog

Ik denk niet dat we dit al hadden: Een groepsblog met Amerikaanse vedetten. Onder de medewerkers vinden we Walter Cronkite, Larry David, David Geffen en John Cusack.

6 replies on “Celeb superblog”

God beware ons voor een BV-groepsweblog, ik zit echt niet te wachten op het ontbijtmenu van pakweg een Willy Sommers, of de politieke voorkeur van Nicole en Hugo, of hoe Bart Kaël en Luc Appermont (samen?)de nacht hebben doorgebracht… Ik denk trouwens dat de “Story” en den “Dag Allemaal” direct juridische stappen (broodroof) zouden ondernemen.

Zit er dik in No3 dat Story zulke stappen onderneemt. Maar zo een blog zou echt wel grappig kunnen zijn als het over de personen gaat waar jij aan denkt. Zo kunnen deze mensen nog een geslaagde fin de carri?re beleven in plaats van zich met een roze plastron belachelijk te maken achter een draaiend rad. Wat ruist er door de roze wei…

God beware ons voor een BV-groepsweblog, ik zit echt niet te wachten op het ontbijtmenu van pakweg een Willy Sommers, of de politieke voorkeur van Nicole en Hugo, of hoe Bart Kaël en Luc Appermont (samen?)de nacht hebben doorgebracht… Ik denk trouwens dat de “Story” en den “Dag Allemaal” direct juridische stappen (broodroof) zouden ondernemen.

Zit er dik in No3 dat Story zulke stappen onderneemt. Maar zo een blog zou echt wel grappig kunnen zijn als het over de personen gaat waar jij aan denkt. Zo kunnen deze mensen nog een geslaagde fin de carri?re beleven in plaats van zich met een roze plastron belachelijk te maken achter een draaiend rad. Wat ruist er door de roze wei…

Comments are closed.