Categories
Blurs

Simpsons voor blinden

Het zal je maar overkomen. Je zet je neer om de opgenomen aflevering van de Simpsons te bekijken om vast te stellen dat je videorecorder een verkeerd audiosignaal heeft opgepikt. Namelijk het signaal waarop voor doven blinden wordt uitgelegd wat er in de episode gebeurd. Beluister de MP3…

UPDATE: Ok, ok, let’s all laugh, ik heb zelf ook met het blinden/doven ding liggen lachen. In my defense: het is nu al op mijn kantoor over de 27 graden. En we weten allemaal dat dit nog zal stjigen (gisteren hebben we 29 gehaald). Airco komt er midden Juni… Jeuj…

2 replies on “Simpsons voor blinden”

clopke, audiosignaal, doven ….

bedoelt ge toevallig niet de blinden :p

clopke, audiosignaal, doven ….

bedoelt ge toevallig niet de blinden :p

Comments are closed.