Categories
Lifelog

De ploeg van het stad

Dit weekend was een hoogdag voor het Antwerpse voetbal. Er zakten meer mensen naar Brussel af dan het stadion op het kiel kan slikken. Dit weekend waren de Antwerpenaren ratten. En met een 2-1 winst tegen Brugge was een weekend van feesten begonnen. Het begon diezelfde avond al op het Kiel waar de spelers door een massa werden gefeliciteerd. Zondag bracht een heuse inname van de Grote Markt met zich mee alwaar de spelers op het schoon verdiep werden ontvangen.

Dit weekend heb ik beseft dat ik die sfeer van het Kiel toch wel mis. Ik heb dan ook semi-besloten terug naar het Kiel te trekken voor enkele of misschien wel alle matchen van het komende seizoen (inclusief UEFA-cup wedstrijden uiteraard).

Schijnheilig? Nu dat het goed gaat terugtrekken? Ja, waarschijnlijk wel. Maar ik zal er niet de enige zijn. Als het goed gaat met een Antwerpse voetbalploeg merk je dat in aantallen.