Categories
Politiek

De Klucht

Onze Minister van Buitenlandse Zaken, onze HOOFDDIPLOMAAT (lees aub dat woord 5 keer), heeft Balkenende vergeleken met Harry Potter. Je zou denken dat hij ondertussen al wel beter zou weten maar nee hoor. Onlangs hebben we ons op café nog eens aan politiek gewaagd, en ging het over de VLD, u weet wel, die partij die enkel door dictatoriale maatregelen hun partijleden, die een wedstrijd om-ter-grootsten-bek houden, in bedwang kan houden. Om een of andere reden (ahum) kwam het tot een vergelijking tussen de Gucht en Dedecker. Hierbij weet ik mezelf nog zeggen dat De Gucht over het algemeen weet wanneer hij echt wel op de rand zit. Aan mijn maten: Vergissen is menselijk.
Wij zijn goed bezig…

Nu we het toch over kluchten hebben, democratie is dood, zo merken we vandaag. Zeer leuk dat men een referendum wilt houden over Europa, maar zoals we nu merken is dat enkel show. Nu de “Nee” stemmen binnenkomen beslist London het Engelse referendum af te blazen.
Welcome to the world…