Categories
online

Wat ben ik?

Als we Blogium bekijken, springt er eentje de laatste tijd uit het oog: Quizfarm. Meer bepaald de test die je kan vertellen wat jou kijk op de wereld is. Ben ik een materialist of een post-modernist, fundamentalisme of idealisme?

Kunnen we hieruit afleiden dat we eigenlijk niet weten wat de woorden betekenen en dan maar die test afleggen om eindelijk te weten wat we zijn? ;)

Hoewel… Ik kan met deze uitslag leven. Romantiek klinkt goed :)

4 replies on “Wat ben ik?”

You scored as Existentialist.

Existentialism emphasizes human capability. There is no greater power interfering with life and thus it is up to us to make things happen. Sometimes considered a negative and depressing world view, your optimism towards human accomplishment is immense. Mankind is condemned to be free and must accept the responsibility.

Existentialist 81%
Cultural Creative 63%
Romanticist 63%
Postmodernist 50%
Idealist 44%
Modernist 44%
Materialist 38%
Fundamentalist 38%

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.Cultural Creative75%Idealist69%Existentialist69%Postmodernist56%Fundamentalist44%Romanticist44%Modernist31%Materialist19%What is Your World View? (updated)created with QuizFarm.com

You scored as Existentialist.

Existentialism emphasizes human capability. There is no greater power interfering with life and thus it is up to us to make things happen. Sometimes considered a negative and depressing world view, your optimism towards human accomplishment is immense. Mankind is condemned to be free and must accept the responsibility.

Existentialist 81%
Cultural Creative 63%
Romanticist 63%
Postmodernist 50%
Idealist 44%
Modernist 44%
Materialist 38%
Fundamentalist 38%

You scored as Cultural Creative. Cultural Creatives are probably the newest group to enter this realm. You are a modern thinker who tends to shy away from organized religion but still feels as if there is something greater than ourselves. You are very spiritual, even if you are not religious. Life has a meaning outside of the rational.Cultural Creative75%Idealist69%Existentialist69%Postmodernist56%Fundamentalist44%Romanticist44%Modernist31%Materialist19%What is Your World View? (updated)created with QuizFarm.com

Comments are closed.