Categories
Blurs

London

Een ding kan je niet ontkennen, ze waren er klaar voor. De oefeningen hebben blijkbaar nut gehad en de hulpdiensten wisten perfect wat te doen. Een zot die zichzelf van kant wil maken (of in ieder geval iets wil laten otnploffen) is moeilijk tegen te houden, maar achteraf opvangen, kan wel voorbereid worden. En klaar waren ze, waarvoor ik mijn hoed afneem…

10 replies on “London”

Net op de Standaard gelezen dat Brussel een dergelijk geval nooit zou kunnen opvangen. Moesten er 2 ontploffing plaatsvinden op hetzelfde tijdstip is het RAMP allom.

Net op de Standaard gelezen dat Brussel een dergelijk geval nooit zou kunnen opvangen. Moesten er 2 ontploffing plaatsvinden op hetzelfde tijdstip is het RAMP allom.

Omdat België haast nergens gekend is? Brussel misschien nog net, maar in welk land zou dat liggen? En Antwerpen nu ook (sinds een lovend artikel in de New York Times)… Misschien een aanslag op Frituur No1? :-)

Omdat België haast nergens gekend is? Brussel misschien nog net, maar in welk land zou dat liggen? En Antwerpen nu ook (sinds een lovend artikel in de New York Times)… Misschien een aanslag op Frituur No1? :-)

Comments are closed.