Categories
Blurs Second Life

Second Life Gratis

HAAST u! Vandaag en enkel vandaag Tot en met morgen nog kan je voor het ronde bedrag van 0?? (dat is dus gratis) een basis account bij Second Life verkrijgen. Met deze account kan je je leven lang online zijn! Er wordt gevraagd naar een credit card maar deze zal niet gefactureerd worden (tenzij u upgrade naar een premium account, uiteraard).

Zeg dat Clopin Mendicant het gezegd heeft!

18 replies on “Second Life Gratis”

hoe kan het nou gratis zijn als je een credit cart nummer moet geven dan kost het toch geld!!!!!

hoe kan het nou gratis zijn als je een credit cart nummer moet geven dan kost het toch geld!!!!!

Zal wel weer pure junk zijn en geld klopperij heb het net op youtube gekeken van second-life en ik was totaal niet onder de indruk ik koop liever de nieuwe GTA voor mijn pc dat is altijd beter..

Zal wel weer pure junk zijn en geld klopperij heb het net op youtube gekeken van second-life en ik was totaal niet onder de indruk ik koop liever de nieuwe GTA voor mijn pc dat is altijd beter..

Comments are closed.