Categories
Tech/Science

Hotmail upgrades

Desondanks de meeste mensen nog maar recentelijk een upgrade hebben gekregen van 250 MB, zitten ze in Redmond al volop aan de testfase van de echte upgrade. Een volledig nieuwe interface, gekoppeld aan 2GB ruimte voor iedereen. Hotmail krijgt namelijk, maar dat is niet echt nieuws, rake klappen van concurrenten Yahoo en Google, die als raketten vooruit gaan terwijl MSN maar niet van zijn trage schildpad geraakt. Ik krijg zo de indruk dat Microsoft zich op teveel vlakken tegelijk vooruit wil stuwen. We zitten met Vista die we hopelijk deze eeuw nog ergens te zien krijgen, opgekochte retailpakketten zoals Navision die dringend voet aan wal moeten zetten in Europa (Scandinavische landen niet meegerekend dan), Hotmail en MSN Search waarwel pogingen te merken zijn, maar vooruitgang ver zoek is, zielige pogingen om de concurrentie bij te houden zoals MSN Virtual Earth,…

Waiting for the big bang, Bill… just waiting…

4 replies on “Hotmail upgrades”

Dan moogt ge Internet explorer 7 niet vergeten, die een concept-kopie is van Firefox.

Ze komen met niets origineels

Dan moogt ge Internet explorer 7 niet vergeten, die een concept-kopie is van Firefox.

Ze komen met niets origineels

Comments are closed.