Categories
Blogzaamheden

Nedstat popups

Enkele dagen geleden opende ik clopin.be en mijn browser wist me te zeggen dat hij een pop-up had tegengehouden. Pardon? Dit moet een vergissing zijn? Ik ververste de pagina en geen pop-up te bespeuren. Raar…

Ik dacht dat er nog iets van een vorige site die ik bezocht had was blijven hangen en tilde er niet zwaar aan. Vandaag echter gebeurde het terug! Vanwaar kwam dit ding? Had ik mijn Adsense code zo slecht ingegeven? Is het een van de scripts die ik gebruik?

Mijn tweede hoofdverdachte was de juiste: Nedstat. Op 14 juli werd dit bedrijf overgenomen door Ad Pepper Media. De naam van het bedrijf zegt al genoeg, en dit artikel omschrijft wats kebeurd.

[Cyrus is about to burn Cindino alive]
Francisco Cindino: Cy!
Cyrus Grissom: …onara!

4 replies on “Nedstat popups”

Het leuke aan Nedstat was net die discrete teller onderaan, en dat is er nu natuurlijk aan.
Ik zie dat je nu (of ervoor ook al?) Belstat gebruikt, ben je daar tevreden over?

Het leuke aan Nedstat was net die discrete teller onderaan, en dat is er nu natuurlijk aan.
Ik zie dat je nu (of ervoor ook al?) Belstat gebruikt, ben je daar tevreden over?

Ben er vrij tevreden over. Over het algemeen is natuurlijk de ISP’s stats nog altijd beter, maar belstat is leuk om snel even te toestand te bekijken :)

Ben er vrij tevreden over. Over het algemeen is natuurlijk de ISP's stats nog altijd beter, maar belstat is leuk om snel even te toestand te bekijken :)

Comments are closed.