Categories
Tech/Science

Gorillaz in 3D Hologram

In de linkblog kan je een link vinden naar de video van het 3D optreden van Gorillaz op de MTV EMA. De uitleg achter de (vrij oude) technologie kan je vinden in een artikel in de Times. Er wordt wel gepraat met Lucas’ Industrial Light & Magic studio om de technologie te verbeteren.

2 replies on “Gorillaz in 3D Hologram”

ik schrijf momenteel een paper over virtual bands en zoek zo veel mogelijk informatie over animatie/3d technieken. Het liefst over de live optredens, ik heb sites van http://www.passion-pictures.com/, the times, en informatie over Pepper’s Ghost (de gebruikte techniek bij het live optreden, zie wikipedia).
Iemand een idee?
gr Janwillem

ik schrijf momenteel een paper over virtual bands en zoek zo veel mogelijk informatie over animatie/3d technieken. Het liefst over de live optredens, ik heb sites van http://www.passion-pictures.com/, the times, en informatie over Pepper's Ghost (de gebruikte techniek bij het live optreden, zie wikipedia).
Iemand een idee?
gr Janwillem

Comments are closed.