Categories
Film

Da Vinci Code Trailer

Flickr PhotoGisteren (of was het eergisteren) verscheen de eerste echte trailer van de komende verfilming van de Da Vinci Code (AKA het boek van 2005). Mooi, maar wat zien we naar het einde toe? Eerst licht het woord “Seek” op, en op het volgende scherm de letters waarmee de woorden “the codes” kunnen gevormd worden.

Met zijn allen naar seekthecodes.com dus, die trouwens geregistreerd is op naam van, jawel, Sony Pictures. Het begin van een ARG wellicht, hoewel deze wel een dead give-away is en een flauw afkooksel  van het begin van de moeders der ARG’s. Benieuwd, benieuwd. Geeft me gelijk weer zin voort te werken aan mijn idee. Mochten er mensen nog steeds zin hebben ;)
UPDATE: Officiƫle website bevat blijkbaar ook rare dingen.

technorati tags: , , ,