Categories
Blogzaamheden

Upgrade done

Zo… u merkt het (hopelijk) niet, maar clopin.be is weer volledig mee met den tijd.

WordPress 2.0! Gelieve problemen en andere te melden!
Waarvoor dank :)

UPDATE: Al enkele bevindingen

  • Spam Karma 2 kan voor problemen zorgen bij het weergeven van het aantal comments. Meer info in deze thread, en een oplossing is hier te vinden.
  • De version Check plugin zal bij mij een update nodig hebben.

18 replies on “Upgrade done”

Version check plugin doet moeilijk (can’t check version), voor de rest geen problemen. Ik heb wel gemerkt dat ik iets zal moeten aanpassen in de template want als er 1 comment is staat er dat er geen zijn.

Version check plugin doet moeilijk (can't check version), voor de rest geen problemen. Ik heb wel gemerkt dat ik iets zal moeten aanpassen in de template want als er 1 comment is staat er dat er geen zijn.

Comments are closed.