Categories
Lifelog

Verborgen schatten op de werkplek

VondstTijdens de kerstdagen is het altijd wat kalmer (voor diegene die, zoals ik, niet de luxe van Demus hebben) in de werkbiotoop. Dus is er tijd voor activiteiten zoals opruimen. Opruimen is iets dat nogal zwaar onderschat wordt. Ikzelf maak elke week wat tijd vrij om mijn werkplek zo goed mogelijk op te ruimen. Dit in zware tegenstelling tot de situatie thuis (raar eigenlijk). Maar een opgeruimde bureau werkt zoveel beter. Nu was het tijd om de “serverroom” en andere opslagplaatsen van IT eens grondig aan te pakken. Tijdens zulke schoonmaken komen gegarandeerd schitterende zaken bovendrijven, getuige de foto. Ook in de aanbieding staan zowat alle versies van Windows na 3.11, WordPerfect Suite 8, pc’s van een vorig millenium, isdn modems (nog met plastiekje rond!), mac-schermen van rond de 50 kilo, bussen vol lucht (altijd handig mocht u het ecosysteem dat in u toetsenbord heerst eens willen onderzoeken), meer dan 20 DVD drives (iemand?) en kilo’s stof. Ongetwijfeld soon on an eBay near you.