Categories
Blurs

DVD's in MediaMarkt

Uiteraard voor ieder van jullie een spreekwoordelijk gelukkig nieuwjaar. All the best en de rest :)

Om met de deur in huis te vallen, een verhaal van vriend Swa. Hieronder in zijn eigen woorden het verhaal, foto’s op Flickr!

De samenvatting:
Els koopt bij het christmas-shoppen een kado voor haar eigen in de MediaMarkt, een DVD van de Piano. Ze haalt hem thuis uit het plastiekse en steekt hem in hare PC op haar kot. Op de doos staat “Menuschermen beschikbaar in Nederlands” (zie laatste foto), maar de PC speelt geen menuschermen af. Dit kan natuurlijk aan de software liggen of iets dergelijks, dus ze neemt de DVD mee naar haar thuis om hem af te spelen in een DVD-speler, nog steeds geen menuschermen te zien. Dan maar een laatste test in mijn DVD speler, weer geen menuschermen. Maar tijdens het starten van de DVD komt er zo’n tekstje op met “Indien er op de DVD gaan holografisch kenmerk aanwezig is, bezit u een illegale kopie. Bel dan naar yadayadayada”. Dus ik haal die DVD eruit, geen holografisch logo. Het enige dat een beetje holografisch is, is een klein tekstje in het midden van de DVD. Hierop stond te lezen “DVD BLANK”…
Als we naar de MediaMarkt zijn geweest, laat ik u weten wat het resultaat is.

4 replies on “DVD's in MediaMarkt”

Comments are closed.